9 Şubat 2012 Perşembe

Eyvah ! Sevgililer Günü

Sevgililer günü yaklaşmak üzere. Tüm mağazalarda kampanyalar, indirimler, sevgililer gününe özel koleksiyonlar devam etmekte. Peki bunca seçenek arasından sevgiliye ne almalı ? Aslında sevgiliye verilebilecek en güzel hediye, sadece O'na özel olduğunuzu hissettirebilmektir. "Olsun ben özel de hissettiririm, hediyemi de alırım" diyenler için sevgiliye neler alınabileceğinin listesini yaptım. 


Erkekler, içine sıcak su koyunca dışında fotoğraf beliren kupalardan hoşlanmazlar. Birlikte çekilmiş bir fotoğrafınızı puzzle, yastık gibi objelere bastırmanıza da anlam veremezler. Erkekler, %70 indirim olduğu için değil, ihtiyacı olduğu için alışveriş yapar. Sırf beğendiği için, " belki zayıflarım " diye düşünüp küçük beden giysi de almazlar. Bu yüzden erkeklere alınabilecek en güzel hediye; ihtiyaçlarını karşılayan, onları mağaza mağaza gezmekten kurtaran şeyler olmalıdır. Eğer uzun yıllardır birlikteyseniz, tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kadar hediye aldıysanız, O'nun ilgi alanlarına yönelin. Belki ofisinde kullanabileceği birşey ya da spora giderken kullanabileceği yeni bir spor çantası. Farklı fikirler düşünüyorsanız önce sevgilinizle aynı model giydiğiniz t-shirt ü çıkarmakla başlayın. Biraz romantik ve hamarat iseniz, pişireceğiniz kalpli keklerin içine sevgi sözcükleri olan minik notlar saklayabilirsiniz. Eğer sevgiliniz kekle birlikte notu da yutarsa işte o zaman ayrılmayı düşünebilirsiniz :) Şaka bi yana, işte listem ve benim seçtiklerim. 


1- Kış günleri üşümesin diye,


Resim yazısı ekle
    

2- Erkekler teknolojiyi sever. Dizüstü bilgisayarı için çanta, ipad ya da telefonu için de koruyucu kılıf. 





3- Yeni bir cüzdan,



4- Tarzına uygun headphone kulaklık,




5- Beğendiği ama fırsat bulup alamadığı sezon trendi ayakkabılar,







6- Çoğu erkeğin bayılabileceği hediye, yeni çıkan konsol oyunu :)






7- Sporda, seyehatte veya günlük kullanabileceği tarzına uygun bir çanta,






8- Bence koku, insanın karakterini, kişiliğini yansıtır. Hayatımızda sürekli ihtiyaç duyduklarımızın başında gelir. O'na hediye etmeden önce yastığınıza sıkmayı unutmayın. Her yattığınızda O'nun kokusuyla uyuyun.






9- "Sevgilim her baktığında beni hatırlasın" Baş harfleriniz taşıyan kol düğmesi veya araba anahtarlığı alabilirsiniz.. 





10- Birlikte müzik dinleyebileceğiniz küçük bir detay. Ya da kendinizin ördüğü, el emeğinizi boynunuzda taşıyacağı sımsıcak bir atkı.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder